Vi är Hullsjön

Hej och välkommen till serien ”Vi är Hullsjön”!

Jag som gestaltar byborna i detta lilla projekt heter Märta-Li, är permanentboende på byn, journalist och f.n sekreterare i Hullsjöns hembygdsförening. Även om jag gärna tecknar i vanliga fall står inte jag för seriens bitmojis den här gången, utan enbart för att ha satt dem samman.

Alla hullsjöbor i serien har deltagit på eget intiativ. Presentationerna är alltså frivilliga och innehåller en stor portion humor.

Idén att presentera byn har funnits med mig sedan jag själv flyttade hit 2017. Jag trodde nämligen att jag flyttade till ett tomt Hullsjön, i väntan på vårens antågande och med den samtliga byns invånare, som i min värld utgjordes enbart av sommarstugeägare. Döm om min förvåning när jag så sakteliga började upptäcka att det lyste runt om i stugorna, trots att det var höst, och till och med upptäckte en och annan människa promenerandes längs med vägen! Då ställde jag mig frågan: men vilka är alla som bor här? Nu ska jag äntligen svara på den.

Stort tack för allas deltagande. Och stort tack till styrelsen som lånar ut sin hemsida, så att vi får chans att göra detta

Varsågoda, här är ni -kära grannar- i serien ”Vi är Hullsjön”.

Camilla Holmstedt

Markus & Johanna Tjernberg

Thomas Löfqvist